Kulturhuset KilArena har tre fina lokaler i olika storlek för olika behov: Arenan, Matsalen och Konferensen. Kultur eller konferens – här finns alla möjligheter! Har du några frågor eller vill du boka en lokal, så gör du det enklast med formuläret här intill. Välkommen!

Jag är intresserad av att hyra lokaler och vill bli kontaktad

Kulturhuset KilArena sett från scenen.

ARENAN

Arenan är husets hjärta och det är stort! Faktum är att rummet känns större inuti än utanpå och de som kommer hit första gången blir alltid glatt överraskade. Tack vare att rummet är format som en amfiteater sitter hela publiken nära händelsernas centrum och man både hör och ser utmärkt från. hela salongen. På höger sida finns två särskilda rullstolsplatser.

matsal2_240MATSALEN

Matsalen är en ljus och öppen lokal där det går att duka för upp till 120 personer. Matsalen är inte bara till för mat- och kaffeservering utan används också till föreläsningar och möten. På väggarna brukar det ofta hänga konst av lokala konstnärer. Det kompakta köket lämpar sig för att ta in catering vid exemplevis lunchservering.

KONFERENSEN

Om du behöver sitta lite mer i fred med en mindre grupp för ett möte eller en presentation, passar Konferensen utmärkt. Här finns ett stort långbord att breda ut sig på, 20 bekväma stolar och all önskvärd teknik.

FOAJÉN

I vår foajé kan du sitta ner i lugn och ro medan du väntar eller när du känner att du behöver gå åt sidan en stund för att tänka, läsa på manus eller kanske kolla dina mejl. Foajén används också för utställningar och minimässor och här säljer vi biljetter när vi har våra evenemang.

ARTISTLOGER

På väg ner till scenen finns två artistloger med stora speglar och sminkbelysning, där artister och föreläsare kan byta om och ladda inför sina framträdanden. I den stora logen finns en skön soffa att ta en tupplur i om tiden räcker till. Självklart finns dusch och toalett i anslutning till logerna.