Utvecklingsstöd till KilArenas vänner!

0 , 0

Insläpp

Start

-

Info om evenemanget

Det är med stor glädje vi kan berätta att föreningen KilArenas vänner har tilldelats ett anslag av Sparbanksstiftelsen Alfa på 30 000 kr till vår digitala satsning i Kulturhuset KilArena.

Sedan våren 2020 har KilArenas vänner, i spåren av Coronapandemin, satsat på att bygga upp kompetens och teknik för digitala sändningar. Vår ambition är att kunna erbjuda digitala sändningar av möten och kultur med hög teknisk och konstnärlig och kvalitet. Stiftelsens generösa bidrag kommer att användas till inköp av teknik som ska ta oss ett rejält kliv närmare vårt mål att nå ut till alla som inte kan vara med på plats i Kulturhuset KilArena.

Sparbanksstiftelsen Alfas beslut är gjort i samråd med Swedbank. Anders Paulsson är bankchef på Swedbank i Karlstad:

”Det är alltid roligt när Swedbank och Sparbanksstiftelsen Alfa kan vara med och ge bidrag till lokala satsningar! Det ligger bra i linje med vad vi tycker är viktiga framgångsfaktorer för det samhälle som vi verkar i.”

Gustav Larson är verksamhetsledare i KilArenas vänner: 

”Det här stödet är verkligen mycket välkommet och kommer göra det möjligt för oss att snart äntligen börja kunna sända kulturevenemang digitalt. Dessutom känns det som ett kvitto på att vår satsning är helt rätt!”

Förmånligt för medlemmar

Du vet väl om att våra medlemmar har rabatt på biljettpriset, inte bara hos oss utan på många scener runtom i Sverige!

Bli medlem

Kommande evenemang hos KilArena

Se alla evenemang »