När du behöver hyra lokal för konferens, utbildning, kumdmöte eller något annat arrangemang så har vi tre fina lokaler att välja mellan: Arenan, Matsalen och Konferensen. Vi hjälper också gärna till med att ordna mat och fika och ser till att du har det du bra när du är här. Självklart ger vi teknisk support och hjälper till med det vi kan, bara fråga.

För mer information eller prisuppgift, fyll i kontaktformuläret här intill.

Välkommen!

Jag är intresserad av att hyra lokaler och vill bli kontaktad

leftARENAN

Arenan med 265 platser passar för både kultur och konferens och används bland annat när Kils kommunfullmäktige sammanträder. Här hålls också seminarier, teaterföreställningar, presentationer, konserter, årsmöten m.m. Många platser har vikbara bord, salen har ett förstklassigt ljud- och ljussystem med videoprojektor och duk, ett blixtsnabbt trådlöst nätverk samt hörslinga. När du hyr Arenan ingår även matsalen och köket.

matsal2_240MATSALEN

Matsalen har plats för upp till 120 sittande och är utrustat med glas och porslin för lika många gäster. Här finns ett snabbt trådlöst nätverk och ljudanläggning samt videoprojektor och duk.

KONFERENSEN

Konferensen är ett rum för mindre grupper på upp till 20 personer som vill kunna sitta mer ostörda. Här finns ett stort långbord, 20 bekväma stolar, trådlöst nätverk, videoprojektor och duk samt två whiteboards.