Viltstängsel upphör

Berättande Musik

18 mar, 2023

Vad finns där på andra sidan viltstängslet? Är det bara en skräpyta bebott av folk som redan har gett upp, där det inte finns någon framtid? Det är åtminstone vad en ekonom och framtidsforskare från Stockholm hävdar. ”…städerna måste växa, landsbygden är inte lönsam, om du åker till Värmland om 30 år kommer du inte finna några universitet, ingen underhållning, ingen shopping. Allt du hittar är tre alkoholister, några barn och ett par knäppgökar. Det är det som återstår, alla andra har stuckit.”

Göran Samuelsson och Håkan Jäder håller inte riktigt med. Dom bor där, mitt i skräpytan och tycker till och med att det är riktigt trivsamt. Viltstängsel upphör är musik och berättelser från utkanten och som lockar till skratt, eftertanke och frid i sinnet.