Vi älskar Dansbandz

Humor Musik

30 okt, 2021

”Vi älskar Dansbandz” är en svängig, rolig, kärleksfull och musikalisk hyllning till svenska dansband, med sångerskan och skådespelaren Anna Bromee. Skön nostalgi möter nutid med det bästa från 60-talet till 2000-talet!

Varför har så många dansband Z i sina namn? Varför var 70-talets scenkläder så underbart hysteriska? Vad betyder onkaklacka? Och vad var det egentligen som hände på en halländsk dansbana en sommarkväll i mitten av 70-talet…?

I detta glädjepiller till föreställning klingar låtarna som ingen av oss kan låta bli att sjunga med i eller vilja dansa till. Älskade dansbandslåtar och några mindre kända pärlor från Kikki Danielsson, Sven-Ingvars, Arvingarna, Lotta Engberg, Max Fenders, BAO, Vikingarna och många fler.

Allt går som en dans när Anna Bromee bjuder upp till en helkväll med ”Vi älskar Dansbandz”.