The Hebbe Sisters & Jan Adefelt Swingtime Trio

4 Mar, 2020

Välkommen till en kväll tillsammans med tre skönsjungande systrar och tre jazzlegender!

The Hebbe Sisters
Emelie, Josefine och Maria Hebbe är tre värmländska, välsjungande systrar som regelbundet uppträder i många olika sammanhang både i Sverige och utomlands. Trion levererar alltid högklassig underhållning med härlig energi och träffsäker stämsång. Systrarna har samarbetat med bl.a. Gunhild Carling, Stockholm Swing Allstars, Göte Wilhelmsson, Silvan Zingg, Gordon Webster m.fl. De har uppträtt på flera internationella jazzfestivaler och kom nyligen hem från sin nionde turné i Schweiz.

Jan Adefelt Swingtime Trio
Jan Adefelt Swingtime Trio består av tre väletablerade svenska jazzmusiker – Jan Adefelt, kontrabas, Bengt Stark, trummor samt Stefan Gustafson, piano – som under många år spelat tillsammans med artister som Alice Babs, Monica Zetterlund, Putte Wickman, Jan Allan m.fl. De har även ackompanjerat internationella artister som Clark Terry, Thad Jones, Bob Brookmeyer, Georgie Fame och Harry ”Sweets” Edison. Alla tre är lärare på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm.

Kom till Kulturhuset KilArena och upplev kända klassiker från swingens värld: Duke Ellington, Count Basie, Ella Fitzgerald, Alice Babs och många fler. Det blir glädje, energi och musik av högsta klass i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer.

I pausen kan du köpa kaffe och hembakat, eller ett glas öl eller vin. Välkommen!