Syntax

18 Jan, 2020

SYNTAX – en kväll av live experimentell och elektronisk musik och film.

Föreningen SEMF, Svensk Experimentell Musik & Film, bjuder in till en ovanlig musikkväll på Kulturhuset KilArena: SYNTAX. Inte mindre än sju artister kommer att spela experimentell och elektronisk musik live på KilArenas scen. Det blir en helkväll med fantasieggande ljudlandskap, sköna ljudmattor, ovanliga klanger och melodier med naturljud, akustiska instrument och olika syntar. Drone och ambient är två viktiga begrepp i sammanhanget. Som ackompanjemang till musiken kommer det också visas experimentell film.

Stämningen kommer vara lugn, avslappnad och inspirerande. I pausen går det förstås att köpa fika, öl och vin och umgås med gamla och nya vänner.

Bakom SEMF och SYNTAX står Kilsbon och musikern Mark Salisbury, som kände att det saknades en scen för den här typen av musik i Värmland. Istället för att vänta på att någon annan kanske skulle fixa en konsert så organiserade han en själv. Resultatet får du se och höra när du kommer Kulturhuset KilArena den 18 jan kl. 18.00.

Välkommen!