Odla nytt med Sara Bäckmo

Föreläsning

14 Mar, 2020

Kulturhuset KilArena

Insläpp 14:00

Start 14:00

300 kr

Gå till bokning »

Info om evenemanget

Vill du börja odla dina egna grönsaker? Eller vill du kanske ta ditt odlande till en ny nivå genom att bygga ut köksträdgården rejält? Många drömmer och längtar efter att odla sina egna grönsaker hemma i trädgården, men det kan vara svårt att komma igång. 

Kom till Kulturhuset KilArena och få tips och inspiration av trädgårdsbloggaren och författaren Sara Bäckmo. I föredraget ”Odla nytt” får vi följa med i det spännande arbetet att skapa en ny köksträdgård från grunden. Sara jobbar på ett enkelt och arbetsbesparande sätt med att anlägga nya grönsaksland och att sedan odla dem för stora skördar. Hon visar flera användbara sätt att skapa ny odlingsyta och därtill får vi höra om vilka grönsaker som passar bäst att odla. 

Sara Bäckmo driver Nordens största trädgårdsblogg på sarabackmo.se och har givit ut fem böcker om grönsaksodling. I anslutning till föredraget finns alla böckerna (inklusive Skillnadens Favoriter, som släpps i februari 2020) till försäljning, samt Saras frösortiment Så året runt.

Under evenemanget finns fika till försäljning i pausen och lokala entreprenörer bjuder in till minimässa.

Biljetter till föredraget finns på sarabackmo.se och släpps den 1 dec.

Köp biljett

Förmånligt för medlemmar

Du vet väl om att våra medlemmar har rabatt på biljettpriset, inte bara hos oss utan på många scener runtom i Sverige!

Bli medlem