Make Metbäcken Great Again med Kjell Åke i Myra

Humor

6 Mar, 2020

Kjell Åke i Myra kommer tillbaka till Kil! Nu har du, som inte hann få tag på en biljett till den bejublade och raskt utsålda föreställningen i november, chansen att se honom i Kulturhuset KilArena. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att det var några viktiga saker han glömde säga i sin förra föreställning. När Kjell Åke växte upp fanns det affär, skola, post, kiosk, buss och bensinstation i Metbäcken. Inget av detta finns kvar idag. Hur gick det till? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again? Och i så fall, hur? Detta är några av de frågor som Kjell Åke funderar på i sin nya föreställning. Men han har även svaren i bästa Metbäcksstil. Även i den nya föreställningen har Kjell Åke engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet. För regin svarar Tomas von Brömssen.

Det är med andra ord dags för nya minnesvärda stunder med Kjell Åke i Myra eller ”Kjell Åke in The Swamp” som han kallas i USA. Välkommen!

PS. Det finns en viss chans, eller snarare risk, att Kjell Åkes syster Mätta Marit dyker upp i föreställningen.

kjellakeimyra.se