Louise Hoffsten

7 Nov, 2020

Kullturhuset KilArena

Louise Hoffsten kommer till Kulturhuset KilArena!

Ni är varmt välkomna till en kväll med Louise Hoffsten, Sveriges självklara bluesdrottning. Med sin röst och sitt munspel har hon i över 30  år fängslat publiken med sina många oförglömliga låtar. Tillsammans med gitarristen Richard Krantz kommer Louise spela ett axplock från sin långa solokarriär, som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz.

Vi följer de restriktioner och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster och kommer endast öppna för en publik på 50 personer. Självklart är vi måna om varandra och håller säkra avstånd.

Skulle nya direktiv om offentliga sammankomster komma från regeringen, som innebär att vi inte alls kan ha konserter, så får ni pengarna tillbaka.