Kjell Åke i Myra: Make Metbäcken Great Again!

Humor

16 Nov, 2019

Biljetter finns på Ticketmaster.se eller hos Scalateatern i Karlstad, 054-19 00 80.

Kell Åke i Myra slutsåld!

HUMORAKUTEN AB I METBÄCKEN PRESENTERAR KJELL ÅKE I MYRA

”MAKE METBÄCKEN GREAT AGAIN” eller ”EN LANG Å KROKUT VÄG” i regi av Tomas von Brömssen.

Nu är det dags igen. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning. När Kjell Åke växte upp fanns det affär, skola, post, kiosk, buss och bensinstation i Metbäcken. Inget av detta finns kvar idag. Hur gick det här till ? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again? Och hur skulle det i så fall gå till? Detta är några frågor som Kjell Åke funderar på i den nya föreställningen. Men han har även svaren i bästa Metbäcksstil. Även i den nya föreställningen har Kjell Åke engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet.

Det är med andra ord dags för en nya minnesvärda stunder under hösten 2019 och vintern 2020 med “Kjell Åke i Myra” eller “Kjell Åke in The Swamp” som han kallas i USA. PS. Det finns en viss chans eller snarare risk att Kjell Åkes syster Mätta Marit kommer att dyka upp i föreställningen.

kjellakeimyra.se