Flaksommar med Göran Samuelsson & Bengt Bygren

Musik

17 Oct, 2020

Kulturhuset KilArena

Insläpp 18:00

Start 18:00

200 kr

Gå till bokning »

OBS! Endast 50 platser!

Info om evenemanget

Sommaren 1992 lastade musikern och låtskrivaren Göran Samuelsson gitarren på flaket till sin gamla packmoped och gav sig ensam ut på turné i Värmland. Packmopedsturnén var född. 27 år senare är Packmopedsturnén den äldsta och kanske allra mest mytomspunna av alla turnéer i musiksverige. Stora delar av den svenska musikeliten har deltagit i den kultstämplade turnén som bland annat blivit kallad Musikernas Vasalopp.

Packmopedsturnén har under 27 år gett konserter på vitt skilda platser: hembygdsgårdar, parkeringar, trappor, restauranger och på platser där knappt någon längre bor. I föreställningen Flaksommar berättar Göran, tillsammans med musikern Bengt Bygren, historien bakom denna saga. Det är en skönt sjungande roadmovie med både backar och krön, innehållandes musik och fantastiska berättelser kring turnéns uppkomst och livet runt denna. Hur det blev som det blev och att ren idioti och lite uthållighet ibland faktiskt kan löna sig.

Föreställningen är regisserad av skådespelaren och regissören Leif Persson och delvis baserad på boken ”Packmopedsturnén – Ingen rak och enkel resa” som gavs ut tidigare i år av Votum förlag.

Köp biljett

Förmånligt för medlemmar

Du vet väl om att våra medlemmar har rabatt på biljettpriset, inte bara hos oss utan på många scener runtom i Sverige!

Bli medlem