Ett julkort från Värmland med Rigmor Gustafsson & Erika Jonsson

4 dec, 2022

Från 325 kr

Julmusik. Decemberkväll. Värmland. Välkommen till en kväll med musik och mysig stämning. På scenen står två fantastiska artister från de djupaste av värmlandsskogarna. Först ut är countrysångerskan från Kil – Erika Jonsson. Hör Erika tolka julen på sitt sätt. Svängiga countrydängor blandas med hennes favoritsånger från julen. Avslutar kvällen gör en av landets främsta jazzsångerskor – Rigmor Gustafsson från Värmskog. Vid sin sida har hon gitarristen Mattias Von Wachenfeldt. Tillsammans tolkar de julsånger med egna unika arrangemang. Detta blandas med några sånger från duons tidigare populära program.