En strålande jul med The Hebbe sisters & Duo Sentire

Musik

29 nov, 2022

Kulturhuset KilArena

Insläpp 19.00

Start 19:00

300 kr

Gå till bokning »

Info om evenemanget

The Hebbe Sisters & Duo Sentire bjuder in till en stämningsfull helkväll i julens tecken på Kulturhuset KilArena. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans.

The Hebbe Sisters är tre värmländska, skönsjungande systrar som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet. Emelie, Josefine och Maria Hebbe utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med närvaro, energi och träffsäker stämsång.

Duo Sentire är Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello, har en mycket lång musikalisk erfarenhet både som solister och som duo. Duon har turnerat i flera världsdelar, medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige på flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Välkommen till musikupplevelse som stannar kvar i ditt hjärta och ger dig en underbar jul!

Köp biljett

Förmånligt för medlemmar

Du vet väl om att våra medlemmar har rabatt på biljettpriset, inte bara hos oss utan på många scener runtom i Sverige!

Bli medlem