Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band med Staffan Hellstrand

17 Apr, 2020

Förköp: 070-234 07 33 eller mproductions.aj@gmail.com
Kassan öppnar en timme innan konserten.

Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band kommer tillbaka till Kulturhuset KilArena, den här gången tillsammans med artisten, låtskrivaren och grammisvinnaren Staffan Hellstrand som gästartist. Det blir en blandning av oförglömlig musik från 50-talet, Sven-Ingvarslåtar, egna kompositioner samt musik av Staffans Hellstrand, förstås.

Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band har gjort sig kända för att spela 50-talsrock som den verkligen ska spelas, med klassiska låtar av bl.a. Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Elvis Presley och Chuck Berry. Men de har också gett sig på att tolka och hylla Sven-Ingvars på ett sätt som fått publiken att jubla. Andreas Jonsson är en sångare och musiker med stor musikalisk bredd. Han spelar i flera olika konstellationer, allt från lågmäld popduo till storband, från finstämd visa till Sinatra på högsta volym. Han samarbetar gärna med andra artister och vi har sett honom på scenen med bl.a. Ingvar Karlsson, Rigmor Gustafsson, Louise Hoffsten och Linda Gail Lewis.

Staffan Hellstrand har en framgångsrik, 30-årig karriär som soloartist och som låtskrivare och producent åt andra artister. Han slog igenom 1992 och har sedan dess skrivit mängder av hitlåtar, t.ex. ”Lilla fågel blå”, ”Fiskarna i havet”, ”Fanfar” och ”Explodera”, den officiella VM-låten 2000. Staffan har släppt inte mindre än 16 egna album. Under åren har det blivit många samarbeten med olika svenska stjärnor och han har gjort låtar åt bland andra Idde Schultz, Titiyo, Lars Winnerbäck, Lena Nyman, Uno Svenningsson, Lisa Nilsson och Sven-Ingvars.