Alfons busiga upptåg!

Barnteater

27 maj, 2023

Alfons Åbergs busiga upptåg är en föreställning för hela familjen som bygger på tre älskades Alfons-böcker: Raska på, Alfons Åberg, Var är bus-Alfons? och God natt, Alfons Åberg. Det blir en fartfylld scenisk och musikalisk upplevelse med fantasi, humor, spänning och allvar. Alfons Åberg har trollbundit och berört barn över hela världen i mer än femtio år. Författaren Gunilla Bergström ger de vardagliga strapatserna ett värde och får oss att se att lyckan finns i vardagslivet och enkelheten. Föreställningen är en resa in i det trygga barnets fantastiska värld där rutinen blir äventyr och vardagen en lek. En föreställning om kärleken och samspelet mellan barn och förälder som berör den som är fyra lika mycket som den som fyller sju, trettiosju eller sjuttiosju.

Medverkande:
Alfons – Sofia Källman, Alfons pappa – Henrik Murdock