Här hittar du alla våra evenemang – levande musik, humor, barnteater, dans, föreläsningar och mycket annat.
Du kommer bli glad över hur mycket spännande och roligt du hittar på Kulturhuset KilArena. Välkommen!

Hos oss hittar du:

Mixerbord

Musik

I Kulturhuset KilArena erbjuder vi levande musik av alla möjliga slag – rock och klassiskt, folkmusik och blues, pop och jazz – oavsett genre så är artisterna och musiken i toppklass. Varje konsert blir en speciell upplevelse så det är alltid värt att gå hit. Kom, lyssna och njut tillsammans!

Teater, dans eller stand-up

Hos oss ser du föreställningar av alla möjliga slag – allt från påkostade dramaproduktioner och fantasifulla dansuppvisningar till minimalistiska enmansshower. Upplevelserna är dock alltid stora!

Barnkultursöndag

Vi satsar extra på barnen och en söndag i månaden försöker vi ha någon slags kulturevenemang speciellt för barn. Det kan vara musik, barnteater, dans eller något annat kul! Men mamma och pappa eller andra vuxna får förstås också följa med!

Föreläsningar

Ibland vill man bara sitta ner och lyssna på någon som har något spännande att berätta. För att lära sig något nytt, för att få en djupare förståelse eller för att bli inspirerad. Här presenterar vi våra kommande föreläsare.

Biljetter

Biljetter köper du enklast genom att trycka på köpknappen som sitter vid varje evenemang. Annars kan du söka på tickster.com. Det går oftast också att köpa biljetter i kassan på Kulturhuset KilArena en timme innan varje evenemang, men tänk på att biljetterna kan ta slut.