Varför är allt inställt?

0 , 0

Insläpp

Start

-

Info om evenemanget

Vi som var så glada för vårens program på Kulturhuset KilArena. Vi som såg så mycket fram emot alla härliga kvällar med musik, teater och gemenskap! Nu får det vänta. Som läget är nu så ställer vi in resten av vårens program, vilket känns bedrövligt tråkigt. Det kommer med andra ord att bli väldigt tomt och tyst på Industrigatan 1 i Kil de närmaste månaderna framöver.

Det här är en ovanlig och orolig tid för oss alla. Vi skulle helst önska att livet bara rullade på som vanligt, men så är det inte och kommer heller inte att vara på länge. Ingen vet hur länge.

Vi måste alla hjälpas åt för att minska spridningen av Coronaviruset, för att skydda gamla och sjuka och för att inte överbelasta sjukvården.

Det är därför har vi ställt in alla våra arrangemang fram till sommaren. För att det är nödvändigt.

Men, vår avsikt är förstås att komma tillbaka igen, så fort som möjligt. Då kommer du och alla andra kunna komma hit ta del av det som händer här igen. Både de saker vi nu ställt in under våren men som får ett nytt speldatum längre fram och alla nya kulturevenemang som vi planerar för under tiden. För vi lägger inte ner, vi bara skjuter fram.

Enklaste sättet för dig att ta del av vad som händer och när det händer, är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Det gör du här på vår kontaktsida:

Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

När det här så småningom är över så blir det ännu roligare att se dig här och att få uppleva levande kultur och underhållning tillsammans. Tills dess får du ta hand om dig. Kom ihåg: 

Tvätta händerna med tvål och vatten och sjung en sång! 

Är du sjuk, stanna hemma!

Är du frisk, gå ut i friska luften om du behöver men undvik för mycket folk!

Vi ses på Kulturhuset KilArena!

Förmånligt för medlemmar

Du vet väl om att våra medlemmar har rabatt på biljettpriset, inte bara hos oss utan på många scener runtom i Sverige!

Bli medlem