The Ryders

Pop

13 Apr, 2019

60-talsbandet The Ryders kommer tillbaka till Kulturhuset KilArena.

60-talsbandet The Ryders gjorde stor succé när de spelade på Kulturhuset KilArena våren 2018, då för första gången i Värmland. Nu har vi den stora glädjen att få hit dem igen!

The Ryders spelar en blandning av instrumentala och vokala låtar från främst tidigt 60-tal, men även en del nyare och äldre material förekommer. Mycket av soundet är inspirerat av The Shadows, men du kommer även känna igen låtar av Cliff Richards, The Ventures, The Spotnicks m.fl.

Bandet har spelat flitigt både i Sverige och i Europa, bland annat i England, Tyskland, Holland, Danmark och Finland. Nu har du chansen att se dem igen eller uppleva vad det är alla pratar om.

Välkommen!

”The Ryders spelar Shadows bättre än vad Shadows gjorde själva!”
Stefan Lanehed VLT/P4 Västmanland