The Hebbe Sisters

15 Mar, 2019

The Hebbe Sisters och Duo Sentire.

Den 15 mars kommer The Hebbe Sisters till Kulturhuset KilArena!

Emelie, Josefine och Maria är tre värmländska, välsjungande systrar som har sjungit sedan mycket tidig ålder. De uppträder regelbundet i många olika sammanhang både i Sverige och utomlands. Nyligen har man kunnat se dem leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto. Systrarna har en förkärlek för swingmusik, men de sjunger även bl.a. pop, klassiskt, musikal och visa. Trion levererar alltid högklassiga program med härlig energi och träffsäker stämsång. Under de senaste två åren har de hunnit med hela fem turnéer i Schweiz och att släppa två album tillsammans med deras föräldrar i Duo Sentire: En strålande jul (2016) samt På vår blomstrande äng (2017).

”De förvaltar och för vidare traditionen av den klassiska jazzsången med en avspänd scenunderhållning, timing och träffsäkra stämmor.”
Robert Wells, svensk pianist, kompositör och arrangör

”The Hebbe sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!”
Gunhild Carling, svensk jazzmusiker och multiinstrumentalist