Vinterodling med Sara Bäckmo

6 Apr, 2019

Sara Bäckmo berättar om vinterodling på Kulturhuset KilArena den 6 april 2019.

Välkommen till en inspirationsdag med odlingsbloggaren Sara Bäckmo på Kulturhuset KilArena den 6 april kl. 14.00.

Mängder av trädgårdsintresserade inspireras av odlaren och journalisten Sara Bäckmo, som driver trädgårdsbloggen Skillnadens Trädgård. Du har säkert sett henne på YouTube eller i TV. Nu har du chansen att träffa henne på riktigt. Sara är aktuell med sin senaste bok ”Vinterodling – Skörda när det är kallt”. Just vinterodling är huvudtemat för den här dagen.

Undrar du hur du skulle kunna förbereda din trädgård för skörd när sommarsäsongen är över? På våren och sommaren kan du förbereda din odling för skörd när hösten och vintern tar vid – en spännande utmaning som ofta ger fint resultat. Sara Bäckmo kommer till oss för att dela sina erfarenheter av att odla i kallt klimat. Vi får smarta tips om vilka grönsaker vi ska satsa på, hur vi förbereder trädgården och hur sådderna kan göras för att få skörd under årstider då vi vanligtvis inte odlar.

Under dagen kommer du också kunna köpa hennes böcker och fröer, men också byta fröer med andra trädgårdsentusiaster. Det kommer även finnas andra utställare inom trädgård och odling på plats. Självklart är caféet öppet. Välkommen!