Nappen Pappen!

Barnteater

10 Nov, 2019

Nappen Pappen! Foto: Håkan Larsson

Nappen Pappen! är dockteater för de allra minsta som får barnen att bubbla av skratt
. Det är svårt att sluta med nappen. Var ska man göra av den när man slutat? Och om man inte kan sluta, hur ska man kunna dölja att man fortfarande suger på nappen?

Nappen Pappen är en liten föreställning om ett stort ögonblick i ett barns liv. Den handlar om tre barn som slutar med nappen och om två vuxna som inte kan sluta.

Föreställningen bygger på barns egna berättelser om hur det är att sluta med nappen och har resulterat i en varm och humoristisk berättelse. Nappen Pappen framförs med en blandning av skratt och allvar, spänning och lekfullhet, dockteater och barnteater, musik och sång.

Nappen Pappen är ett samarbete mellan dockmakarna och skådespelarna Pia Holmquist och Hugo Catolino från Figurteaterkompaniet och Dockteaterfabriken.

Från 2 år.