Filmgala 2019

30 Oct, 2019

Filmgala på Kulturhuset KilArena 30 okt 2019 kl. 18.00.

Nu är det äntligen dags för Filmgala på Kulturhuset KilArena igen!

När då? Jo: onsdagen den 30 oktober kl. 18.00.

Då vill vi förstås att DU är med! I november 2017 hade vi Kulturhuset KilArenas allra första Filmgala och då var inte mindre än tio filmer av lokala filmare med och tävlade. Nu hoppas vi att minst lika många vill vara med den här gången.

Temat för Filmgalan 2019 är: Äventyr!

Reglerna är enkla: Filmen får vara högst 3 minuter lång och ska på något sätt vara ett äventyr. Vad som är ett äventyr får du själv bestämma. Låt fantasin spela fritt. Det kommer att bli väldigt spännande att se!

Vi har inga krav på att du använder någon speciell teknik när du filmar och redigerar. Du kan förstås använda en videokamera eller DSLR, men det går lika bra att använda mobilen eller en padda. Det är inte tekniken som gör en bra film, det är idéerna och hur du använder den teknik du har som avgör. Men vi vill att du är noga med hur du spelar in ljudet, så att det låter bra.

Vill du vara med på Filmgalan 2019 och tävla om ära och fina priser, så skriv till oss och berätta om dig och din film. Skriv vad filmen heter, beskriv lite kort vad den handlar om och hur lång den är. Berätta vilka ni är som varit med och gjort den och vem som har gjort vad. Skriv också namn, ålder och mailadress till alla medverkande. Maila anmälan till:

info@kulturhusetkilarena.se

Din anmälan vill vi ha så snart som möjligt men allra senast den 30 september. Din film vill vi ha inskickad till samma mailadress senast den 15 oktober 2019.

Använd också den adressen om du har några frågor.

Berätta gärna för dina kompisar också, så vi får in fler bidrag till Filmgalan.

Gå ut och ha kul med kameran!