Cafékväll på Kulturhuset KilArena!

Underhållning

4 Apr, 2019

Biljetter förbokas på 070-633 45 01.

Tom scen på Kulturhuset KilArena.

Torsdagen den 4 april kl. 19.00 är det dags för vårens Cafékväll på Kulturhuset KilArena. Ur programmet: Bengt och Anders Nilsson, årets företagare i Kil för mångårigt arbete inom filmens värld. Vi reser söderut med Gruppresor. Sång av Agnes och Simon Larson. Frida Andersson i Dretmossen. Per-Olov ”Lollo” Berndalen. Kils Dragspelsklubb. Caféorkestern med Brith Enders.  Som vanligt leds hela härligheten av vår ständige programvärd Bengt Alsterlind. Biljetter förbokas på 070-633 45 01 eller köps direkt i kassan på Kulturhuset KilArena en timme innan det börjar. Pris: 100 kr inkl. fika! Arrangör är Kils Paradorkester i samarbete med Vuxenskolan, ABF, Bilda och NWT. Välkommen till en trevlig kväll på Kulturhuset KilArena!