Bengt-Ingvars mä Anders

17 Mar, 2018

Bengt-Ingvars mä Anders presenterar Sven Ingvar Karlsson som var med och startade SVEN-INGVARS och spelade med i orkestern i 50 år. Vi berättar om framgångar och motgångar i bandets historia och om roliga minnen från turnélivet. Till exempel hur trummisen Robin Bailey kom bort i Norge eller hur Sven-Eriks gage försvann i Hultsfred eller hur kostymprovningen till filmen ”Under ditt Parasoll” avlöpte. Berättelserna blandas med ett tjugotal av bandets största hits.

Vi, det är Ingvar Karlsson, bandmedlem i 50 år, Anders Kyrkander, granne och musikkompis sedan 30 år samt Bengt Alsterlind, TV-producent, samarbetspartner och mångårig vän.