Här visas aktuell information om Kulturhuset KilArena.

Snart nytt biljettombud i Kil!

Den sista januari stängde tyvärr butiken Småkläder i Kil, vilket också innebär att vi inte längre har något biljettombud på Storgatan i Kil. Men det ska det bli ändring på. Vi kommer inom kort få ett nytt biljettombud i en fin lokal butik med bra öppettider, för alla Kilsbor som inte vill köpa sina biljetter via hemsidan. Fram tills dess går det att köpa biljetter på Kulturhuset KilArena. Slå gärna en signal så hjälper vi dig, 0793-34 55 10.

Fotoutställning på Kulturhuset KilArena

Från mitten av december går det att se fotografen Emil Jonssons fina fotografier i utställningen Ett år i Norge. Utställningen har tidigare hängt i Naturrum på Mariebergsskogen i Karlstad, men nu har kilsborna chansen att se Emils vackra bilder.

Fotograf Emil Jonsson

Nytt telefonnummer till Kulturhuset KilArena!

Från och med den 25 augusti har Kulturhuset KilArena nytt telefonnummer: 0793-34 55 10. Lägg det på minnet. Dvs skriv in det i mobilen! Alltså: 0793-34 55 10.

Ny integritetspolicy!

Idag, den 25/5 2018 börjar som du säkert vet den nya dataskyddsförordningen GDPR gälla. Det innebär att du ska ha kontroll på hur vi samlar in, lagrar och använder dina personuppgifter. Mer om vår nya integritetspolicy hittar du den här.

Nu är Biblioteket stängt!

Biblioteket på Kulturhuset KilArena har nu stängt för resten av våren och återuppstår igen i sina nyrenoverade lokaler den 5 juni!

Nytt datum för Christina Gustafsson och Hammarö Storband

Den 14 april kl. 19.00 kommer Hammarö Storband och Christina Gustafsson till Kulturhuset KilArena. Biljetter säljs hos Småkläder, Storgatan 55 i Kil.

Hammarö Storband med Christina Gustafsson 10/3 INSTÄLLT!

INSTÄLLT! Konserten med Hammarö Storband och Christina Gustafsson är tyvärr inställd pga olyckshändelse. Christina Gustafsson är sjukskriven och kan inte genomföra konserten. Nytt speldatum kommer. Inköpta biljetter gäller det nya datumet. För ev. återköp kontakta Småkläder i Kil.

Småkläder nytt biljettombud i Kil

Välkommen in till AnnGreth på Småkläder som är Kulturhuset KilArenas nya biljettombud i Kils centrum.

Sedan Garn & Tyghörnan stängde vid nyår så har man bara kunnat köpa biljetter till våra evenemang på tickster.com. Men från och med 10 januari är Småkläder i Kil vårt nya biljettombud. Småkläder, som drivs av AnnGreth Eriksson, ligger snett emot ICA på Storgatan 55 i Kil. Här hittar du fina barnkläder och numera också biljetter till Kulturhuset KilArenas evenemang. Välkommen in!

Ulla Josefson ställer ut i mars

Konstnären Ulla Josefsson ställer ut inne i Matsalen på Kulturhuset Kilarena i mars. Utställningen heter Sommarfägring och höstglöd och är en samling vackra dukar med natur- och blomstermotiv.